Home2

Financieel advies op maat

Advies

Wat doen we concreet?

Strategie

Waar ga je met je onderneming naartoe, zit je onderneming nog wel op het juiste spoor, zijn je producten goed voorbereid op de toekomst, ...? Quartz stelt samen met je een business plan op als leidraad voor de toekomst van je onderneming.

Financiering

Je financiële behoeften zijn gekend, maar hoe kom je aan het nodige kapitaal om je plannen te financieren? Van subsidies, over crowd funding over private investeerders en Belgische of internationale investeringsfondsen. Quartz brengt je in contact met je ideale partners.

Risico's

Welke risico's loop je als onderneming? Welke risico's loop je als ondernemingsleider? Wat als je het bedrijf verlaat? Welke risico's kan je indekken en kan je je niet indekken? Quartz maakt graag een diagnose en begleidt je naar een oplossing waarbij je je veel geruster zal voelen.

Begeleiding

Je wil de plannen van je onderneming realiseren. Maar hoe doe je dat? Wie kan je hiervoor aanspreken? Quartz biedt je het ideale profiel om voor kortere of langere termijn CFO functies op te nemen of de bestaande CFO te helpen. Of om een bestuursmandaat op te nemen.

Netwerken

Kennis is hoe langer hoe meer gespecialiseerd volgens het vakgebied. Om die reden is het essentieel dat je financieel adviseur over de juiste netwerken beschikt om je de juiste oplossingen te bieden voor al je vragen..

Wie zijn onze klanten?

Startups

KMO's

Internationale ondernemingen

Accountants

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze site, ben je akkoord met ons gebruik van cookies.