Coaching voor succes !

Met 70 jaar ervaring in het helpen van bedrijven met hun groei, hebben we de vaardigheden onder de knie om zakelijke vereisten te begrijpen, ongeacht de branche waarin ze actief zijn. Onze klanten variëren van kleine start-ups tot grotere bedrijven die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen.

We hebben ondernemers geholpen bij het opzetten van een bedrijf, de financiering van hun plannen, het uitwerken van een financiële strategie, het bouwen van productieve teams en het optimaal benutten van de beschikbare middelen.​

Missie

Wij brengen duidelijkheid over de prioriteiten, strategieën en financiële mogelijkheden binnen bedrijven en helpen om de uitzonderlijke resultaten te bereiken die onze klanten voor ogen hebben.

Visie

We streven ernaar om onze klanten met hun onderneming in staat te stellen een duidelijke richting, focus en succes te hebben op financieel, commercieel en organisatorisch vlak.

Ontmoet ons team

Eric Jonkers

Partner

Eric Jonkers heeft een ruime ervaring in de financiële wereld en werkte voor de Generale Bank en Bank Degroof. Hij was directeur van het investeringsfonds Invest for Jobs en is bestuurder bij een beleggingsfonds onder goedkeuring van de F.S.M.A. Hij is tevens betrokken bij de advisering van heel wat verschillende startups als mentor.
Hij heeft een zeer diverse ervaring opgedaan in Corporate Finance, Investments en Sales en kan ook uitgebreid advies geven bij het uitwerken van business plannen en een strategie.

+32 475 65 29 00

Jos Van der Steen

Partner

Jos Van der Steen is Ere-Bank-en Bedrijfsrevisor. Hij was gedurende meer dan 30 jaar vennoot-founder van meerdere bedrijfsrevisoren-vennootschappen. Hierdoor heeft hij een grote kennis en ervaring opgedaan in audit en accountancy en dit zowel nationaal als internationaal.
Na zijn afscheid aan het Revisoraat legt hij zich momenteel toe op de begeleiding van KMO’s met de focus op : corporate finance, consulting, financiele- en vermogensplanning en de uitoefening van mandaten als bestuurder.

+32 497 44 30 30

Deze website gebruikt cookies zodat je een betere web ervaring krijgt. Door verder te gaan op deze site, ben je akkoord met ons gebruik van cookies.