Na het opstellen van het financieel plan of business plan van je onderneming, bestaat de mogelijkheid dat hieruit een tekort aan financiële middelen blijkt om je onderneming te laten groeien. Het aangaan van een lening kan dan een oplossing zijn. Het eerste advies van Quartz zal zijn om na te gaan of het al dan niet interessant is om een lening aan te gaan en of er misschien nog andere mogelijkheden kunnen zijn.

Een lening is een geldsom die een of meer personen of bedrijven lenen van banken of andere financiële instellingen om geplande of ongeplande gebeurtenissen financieel te beheren. Daarbij bouwt de lener een schuld op, die hij met rente en binnen een bepaalde termijn moet terugbetalen.

Onze specialisten bij Quartz hebben voor banken gewerkt en weten dus perfect op welke manier een leningsaanvraag best kan opgesteld worden en wat de banken verwachten. 

Met onze brede specifieke kennis van de sector en sterke relaties zijn we in staat om voor onze klanten aantrekkelijke schuldfinancieringen aan te trekken. Wij bieden toegang tot een groot netwerk van nationale en internationale financiers. Of je nu op zoek bent naar een klassieke schuldfinanciering van een traditionele bank, of alternatieve financieringsbronnen zoals mezzanine-aanbieders of fondsen, Quartz zet haar netwerk ten dienste.

Gebruik makend van onze ruime ervaring in de bancaire sector, assisteren we onze klanten bij de negotiaties met de banken. De voorwaarden die de verschillende banken voorstellen worden naast elkaar gelegd en onze klanten krijgen een duidelijk advies waarom wij de ene dan wel de andere oplossing zouden verkiezen.

Deze website gebruikt cookies zodat je een betere web ervaring krijgt. Door verder te gaan op deze site, ben je akkoord met ons gebruik van cookies.