Q0443 – Mobility

2.000.000,00

Het bedrijf werd opgericht in 2017 en verkoopt e-bikes zowel online als via verdeelpunten. Hierdoor kan het bedrijf een optimale service garanderen aan haar klanten, in tegenstelling tot heel wat concurrenten. Sinds haar ontstaan kent het bedrijf een gestage groei en verkocht 2.500 fietsen in 2022. Om kostenbesparend te werken, laat het bedrijf de productie…

Extra informatie

Type Investering

Aandelen, Converteerbare achtergestelde lening

Land

Nederland

Sector

Mobiliteit

Type onderneming

Scale-up

Beschrijving

Boomende markt

De vraag naar e-bikes blijft onverminderd groot in deze zogenaamde ‘booming’ markt. De Europese markt voor e-bikes zal naar verwachting groeien van 12 miljard euro in 2022 naar 35 miljard euro in 2030.

Klaar om op te schalen

Het bedrijf heeft een ‘reseller-first’ omnichannel-strategie die snelle groei mogelijk maakt met behoud van een solide after-sales service. Een onderscheidend voordeel ten opzichte van concurrenten. Klaar om op te schalen met een organisatie van deskundige strategische partners voor productie, reclame, distributie en after-sales services.

De groei van dit bedrijf is jouw rendement

Hun ambitie is om tegen 2027 20.000 fietsen te verkopen, via 800 Europese wederverkopers en hun webshop. Het bedrijf heeft sinds de oprichting een snelle groei doorgemaakt; de verkoop steeg van 1.150 e-bikes in 2019 naar 2.600 e-bikes in 2022. Een groei van 226%!

Sterk merk

Je maakt deel uit van een sterk merk dat klaar is voor internationale groei. Met het succes van hun bekroonde modellen Boston en Brooklyn heeft WATT zich naast marktleiders als VanMoof, Cowboy en Veloretti gevestigd als een vooraanstaand e-bike-merk voor de stad.

Deze website gebruikt cookies zodat je een betere web ervaring krijgt. Door verder te gaan op deze site, ben je akkoord met ons gebruik van cookies.